Distriktsstyrelsen

Distriktsstyrelsen väljs på distriktsårsmötet och ansvarar för att leda organisationen mellan årsmötena. Till sin hjälp behöver de medlemmar som vill vara med i olika planeringsgrupper och projekt av kortare och längre slag. Här hittar du mer information om de uppdrag som är lediga just nu!

Distriktsstyrelsen har möte ungefär en gång i månaden under terminerna, med start på fredag kväll och avslut på söndag eftermiddag. Mötena är i olika församlingshem och kyrkor runt om i stiftet. Hör av er om din församling vill vara värd för styrelsen en helg.

Förutom styrelsemöten finns ledamöterna med i olika planeringsgrupper och ett varsitt utskott. Distriktsstyrelsen besöker också gärna lokalavdelningar och församlingar.

Vill ni peppa en ungdomsgrupp att bli medlemmar i Svenska Kyrkans Unga? Vill ni som kyrkoråd, annan förtroendevald eller anställd veta mer om Svenska Kyrkans Unga? Vill ni kanske starta en lokalavdelning och peppa igång barn och unga i er församling? Distriktsstyrelsen kommer väldigt gärna till just din lokalavdelning/församling och träffar er!

Distriktsstyrelsen 2022-2023

01_Joel

Joel Daniels

Ordförande
Lokalavdelning: Gävle

Telefon:              018-68 07 53
E-post:               uppsalaordforande@svenskakyrkansunga.se

01_Malva 2

Malva Larsson

Vice ordförande

Lokalavdelning: Gävle

01_Niklas Leion

Niklas Leion

Ledamot
Lokalavdelning: Upplands-Bro

IMG_2655

Johanna Karlsson

Ledamot
Lokalavdelning: Valbo

01_Ville 2

Ville Kajlöv

Ledamot
Lokalavdelning: Ovansjö-Järbo

IMG_2653

Christoffer Skärberg

Ledamot

Lokalavdelning: Valbo

ung_05

Ledamot
Lokalavdelning:

ung_05

Ledamot
Lokalavdelning:

glob_02

Ledamot
Lokalavdelning:

glob_02

Ledamot
Lokalavdelning:

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.