Hel och Helig

Lägret vänder sig till alla ungdomar i åldersgruppen 13-19 år, oavsett vilken typ av verksamhet du deltar i hos din lokalavdelning. Kom och träffa nya och gamla vänner!

Hel och helig kommer vara den 25-27 november på stiftsgården i Rättvik.
Deltagaravgiften är 800 kronor, men medlemmar i Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift betalar 600 kronor.

Platserna för lägret är fyllda, vi undersöker möjligheten om vi kan få loss fler platser på stiftsgården i Rättvik. Det är endast via oss du kan anmäla dig till Hel och helig.

Vill du ställa dig på en reservlista? Då kan du höra av dig till konsulent Johanna Knutsson på johanna.knutsson@svenskakyrkan.se eller ringa 018-68 07 16. Ange då lokalavdelning och hur många platser du önskar.

Läs mer om Hel och helig i denna folder.

Anmälan
Du behöver anmäla dig senast 31 oktober veckor innan respektive tillfälle.  Du som är medlem anmäler dig på Medlemssidorna.

Du som inte är medlem kan anmäla dig via e-post uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se. Ange vem som kommer, eventuell specialkost och vilken församling du kommer från. I samband med anmälan godkänner du också att dina uppgifter sparas i Svenska Kyrkans Ungas digitala medlemssystem.

Frågor?
Kontakta uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se