Profilprodukter

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift har olika profilprodukter till salu.

Här under hittar du aktuella profilprodukter och priser, dessa beställer du genom att skicka e-post till uppsalakom@svenskakyrkansunga.se

Reflex-busskortsfoldral

Nyckelband

Mitt i allt

25 kr (vid köp över 20 exemplar: 20 kr styck)

Knappmaskin

Låna gratis när du köper material för 2 kronor/knapp. Knappmaskinen hämtas och lämnas på stiftskansliet.

Barnets väska

Barnets väska ingår som material när du går barnkonsekvensanalysutbildningen.
Vill du veta mer?

Pilgrimsbarn

Produkter gällande pilgrimsbarn hittar du här

Profilprodukter är en viktig del för pilgrimsBarn, de skapar igenkänning och gemenskap.
Vill du veta mer?

Om du har förslag på nya produkter, skicka e-post till uppsalakom@svenskakyrkansunga.se