Riksårsmötet (RÅM)

Riksårsmötet är Svenska Kyrkans Ungas högsta beslutande organ. Där samlas ombud från alla distrikt och tar beslut om verksamhet och budget för det kommande året. Den 4-6 augusti 2022 är riksårsmötet och det blir i Växjö distrikt.

Vill du vara med  och påverka Svenska Kyrkans Unga nationellt så tycker vi i Svenska Kyrkans Unga att du ska åka på Riksårsmötet. Din röst är viktig för Svenska Kyrkans Unga och oss i Uppsala distrikt.  För att vara ombud behöver du vara medlem i en aktiv lokalavdelning. Du behöver också vara ledig och boka in den 3-7 augusti 2022. Du bidrar med din tid och ditt engagemang, medan Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift står för deltagaravgiften inklusive mat, boende och resa.

Ombud till Riksårsmötet välja på distriktsårsmötet. Vill du ha en av platserna, skicka e-post till uppsalavalberedning@svenskakyrkansunga.se

 

Frågor?
Kontakta uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se
eller ring stiftskonsulent Johanna Knutsson 018-68 07 16

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.