Riksårsmötet (RÅM)

Riksårsmötet är Svenska Kyrkans Ungas högsta beslutande organ. Där samlas ombud från alla distrikt och tar beslut om verksamhet och budget för det kommande året. Den 4-6 augusti 2022 är riksårsmötet och det blir i Växjö distrikt.

Vill du vara med  och påverka Svenska Kyrkans Unga nationellt så tycker vi i Svenska Kyrkans Unga att du ska åka på Riksårsmötet. Din röst är viktig för Svenska Kyrkans Unga och oss i Uppsala distrikt.  För att vara ombud behöver du vara medlem i en aktiv lokalavdelning. Du behöver också vara ledig och boka in den 3-7 augusti 2022. Du bidrar med din tid och ditt engagemang, medan Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift står för deltagaravgiften inklusive mat, boende och resa.

Ombud till Riksårsmötet välja på distriktsårsmötet. Vill du ha en av platserna, skicka e-post till uppsalavalberedning@svenskakyrkansunga.se

Frågor?
Kontakta uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se