Vad är skillnaden mellan att få vara med och att vara delaktig?

Svenska Kyrkans Unga och Svenska kyrkan i Uppsala stift bjuder in till en utbildning i barnkonsekvensanalys. Tanken är att församlingen/pastoratet ska utse en grupp som består av barn (10-18 år) och vuxna (anställda och/eller förtroendevalda) som går utbildningen tillsammans.

Upplägg

Utbildningen är uppdelad i tre delar där ni först går A och B delen, medan C delen består av hemuppgifter och en återsamling. Du som deltar behöver vara med på samtliga delar. När du har varit med på alla delarna får du ett intyg.
I samband med utbildningen får församlingen/pastoratet en metodväska att använda i samband med utbildningen. Efter avslutat utbildning får gruppen ta med väskan hem för att använda i församlingen/pastoratet.

Läs mer om utbildningen här

Kommande utbildningar

Nästa utbildning är den 13 november på Mikaelsgården i Valbo. Anmälan öppnar på Medlemssidorna i augusti.  Återträffen är i samband med utbildningshelgen den 25–27 mars 2022.

FRÅGOR?
Kontakta uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se