Kursledningen

Kursledningen består av Felicia Hovryd, Linda Alvin, Iris Borg Rundqvist och Johanna Knutsson.
Kursledningen är med och planerar och genomför utbildningar för barn och unga i församlingar/pastorat. Kursledningen har möte en gång i månaden.

Det finns just nu en ledig plats i kursledningen. Vill du ha den? Hör då av dig till uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se

Här kan du ladda ner en affisch som visar vad kursledningen jobbar med just nu.

Frågor?
Kontakta uppsalademokrati@svenksakyrkansunga.se
eller ring stiftskonsulent Johanna Knutsson 018-68 07 16.