EXTRA

Information om extra distriktsårsmötet 2022

Här kan du läsa kallelsen och du hittar också viktig information om det extra distriktsårsmötet.

Till det extra distriktsårsmötet bjuds alla aktiva lokalavdelningar i Uppsala stift in. Det kommer att hållas den 30 oktober 2022 i Uppsala.

Distriktsstyrelsen har valt att kalla till ett extra årsmöte eftersom några ledamöter har valt att lämna sitt uppdrag som ledamot i distriktsstyrelsen. Styrelsen vill genomföra all verksamhet som beslutades om på ordinarie distriktsårsmöte behöver de vakanta platserna tillsättas.

Här finns mer information om uppdragen som tillsätts på extra DÅM.

Handlingar
Just nu finns det inga handlingar.

Tjänstgörande ombud deltar gratis, medan övriga deltagare betalar 200 kronor.

Anmälan
Anmälan är öppen och du anmäler dig senast den 9 oktober. Klicka här för att komma till anmälan.

Gör din röst hörd och påverka Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift!

Frågor?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se