Mat och prat

Svenska Kyrkans Unga och biskop Karin bjuder in barn och unga från församlingar på lunch i biskopsgården. Biskop Karin håller fortfarande på att lära känna sitt stift. Vi gör denna satsning tillsammans för att hon ska få möjlighet att träffa barn och unga.
Vi vill också att barn, unga och anställda ska få ge sina tankar på hur det är i sin församling.

Upplägg för dagen
11:30 Drop-in
12:00 Lunch
Samtal och aktivitet
15:00 Andakt
Eftermiddagsfika
16:00 Hej då!

Coronaläget
Sedan den första juni  är det möjligt att samla max 50 personer om deltagarna har en anvisad plats under hela arrangemanget. Går det inte att lösa gäller fortfarande gränsen på max 8 personer. Svenska Kyrkans Unga och Uppsala stift kommer att innan midsommar ta ett beslut kring vad som gäller för hösten tillfällen.

Datum 2021

11 september 2021 – kontrakt ännu inte bestämt!

16 oktober 2021 – kontrakt ännu inte bestämt!

Vill du läsa mer om Mat och prat? Läs mer här

Anmälan
Du behöver anmäla dig senast tre veckor innan respektive tillfälle.  Du som är medlem anmäler dig på Medlemssidorna.
För dig som inte är medlem, använd denna blankett: Mat o prat anmälningsblad

Genomförda tillfällen
29 februari träffades lokalavdelningar och församlingar från Upplands västra kontrakt

18 april träffades lokalavdelningar och församlingar från Uppsala kontrakt