Mat och prat

Svenska Kyrkans Unga och biskop Karin bjuder in barn och unga från församlingar på lunch i biskopsgården. Biskop Karin håller fortfarande på att lära känna sitt stift. Vi gör denna satsning tillsammans för att hon ska få möjlighet att träffa barn och unga.
Vi vill också att barn, unga och anställda ska få ge sina tankar på hur det är i sin församling.

Upplägg för dagen
11:30 Drop-in
12:00 Lunch
Samtal och aktivitet
15:00 Andakt
Eftermiddagsfika
16:00 Hej då!

Datum 2022

Kommer mer information senare i höst.

Vill du läsa mer om Mat och prat? Läs mer här

Anmälan
Du behöver anmäla dig senast tre veckor innan respektive tillfälle.  Du som är medlem anmäler dig på Medlemssidorna.
För dig som inte är medlem, använd denna blankett: Anmälningsblankett.

Genomförda tillfällen
29 februari 2020 träffades lokalavdelningar och församlingar från Upplands västra kontrakt

18 april 2020 träffades lokalavdelningar och församlingar från Uppsala kontrakt

3 oktober 2020 för lokalavdelningar och församlingar i Upplands norra kontrakt