Smygöppning av Murraygården

Foto: Uppsala stift

Murraygården står färdig för att ta emot gäster och Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift har blivit inbjudna till att inviga huset. Invigningen sker fredagen den 10 – lördagen 11 juni. Under dygnet kommer vi att inreda andaktsskåpet och få möjlighet att ge förslag på vad som kan förbättras.

Murraygården har 21 bäddar och vi kommer att lotta ut tolv av de platserna till medlemmar i Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift enligt följande:
Två platser till barn i åldrarna 0-5 år med en medföljande vuxen
Två platser till barn i åldrarna 6-12 år med en medföljande vuxen
Två platser till ungdomar i åldrarna 13-19 år
Två platser till unga vuxna i åldrarna 20-30 år

Du står själv för resan till och från Undersvik, åker du tåg eller buss kan du bli hämtad vid Vallsta station.
Väl på plats står Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift för mat och innehåll.

Vill du vara med i utlottningen? Maila namn och medlemsnummer till uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se senast den 15 maj
Vid behov kommer platserna att lottas fram och lottningen kommer att dokumenteras. För att delta i utlottningen behöver du vara okej med att ditt namn visas och läses upp. Efter utlottningen kommer de som vunnit att kontaktas via mail.

Frågor och intresseanmälan?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se eller
ring konsulent Johanna Knutsson på 018-68 07 16.