Vårskriket

vårskriket

Vi möts på lägerplatsen Flarken i Vänerns skärgård till några goda dagar då vi utforskar livet med Kristus och livet tillsammans. Dessutom kommer helgen bjuda på många spännande inslag, t ex kanot, hantverk, mat över öppen eld mm. Och: vi hälsar våren och lovprisar Skaparen med ett jublande VÅRSKRIK!

Friluftsliv
Varje lokalavdelning/församling utgör ett eller flera matlag på ungefär 3-10 deltagare, man ordnar sin eld och matplats och sätter upp tält eller vindskydd. Med sig har gruppen allt man behöver för ett liv en friluftshelg i maj. Mat och matvaror finns på Flarken från och med lördag frukost. Er grupp tar alltså med er egen middag för fredagskvällen.
Är du ensam eller är ni ganska få från er lokalavdelning kan du ansluta till någon annan grupp du känner. Ta kontakt med Anders Blom 0511-26230 så kan han förmedla kontakt till någon grupp.
Program – erbjudanden
På fredagens kväll, efter kvällsmaten, samlas representanter från de grupper som mött upp på Flarken för att gå igenom lördagen och söndagen – de stora händelsedagarna.
Helgen kommer att innehålla något av detta: Kanotliv (helt säkert!), frilufts- och lägerteknik, hantverk i olika material, vandring på skärgårdsön och en del annat.
Helt klart kommer helgen innehålla gemensamma andakter, bibelsamtal och mässa på lördagskvällen – det och mycket god mat är helgens självklara grundstenar.
Tid
Fredag 17 maj – söndag 19 maj.
Ankomst kl. 18-19. Inledning i solnedgången, vid 21-tiden.
Lägerslut på söndag eftermiddag kl. 15.
Plats
Flarken, Svenska Kyrkans Unga i Skara stifts lägerplats i Kållands skärgård, nordväst om Lidköping.
Ålder
Du är tonåring (högstadiet) eller äldre.

Pris
*150 kr för medlem/stödmedlem i Svenska Kyrkans Unga i Skara Stift. 250 kronor för dig som är medlem i annat distrikt i Svenska Kyrkans Unga. 300 kr för icke-medlem.

* priset är subventionerat med 100 kr enligt ett årsmötesbeslut från 2018

Anmälan senast sön 5 maj på länken nedan

Utrustning och mer info
Utrustningslistor (både personliga och gruppens gemensamma) samt program och övrig information skickas till kontaktpersonen efter anmälningstidens utgång.

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.