Julhälsning

Foton: Josefin Casteryd/Ikon

Vi är mitt inne i advent och det ordnas inför julen som vi återigen ska få fira. Julens budskap syns redan, det märks på stan, i kyrkan och i flera hem. För många är julen en fin högtid, där vi får möjlighet att ge tillbaka till människor i vår närhet. Våga öppna upp hjärtat för någon som behöver det och dela med dig av ditt överflöd.

Svenska Kyrkans Unga hoppas att det blir en välsignad jul och ett fint nyår. Vad du än hittar på hoppas jag det blir fantastiskt med julbord, julklappar samt trevliga dagar med familj och vänner.

Efter jullovet hoppas distriktsstyrelsen att du är redo att dra igång ett nytt år och en ny termin med en massa roliga arrangemang och utbildningar där vi får möjlighet att träffas.

Här hittar du tips på läger och utbildningar

Här hittar du tips på hur du kan engagera dig

Glad advent och välsignad jul! Hoppas vi ses igen under 2022!

Distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift

genom Johan Sundbäck, ordförande