Julhälsning

Julen närmar sig! Vi är inne i advent och det ordnas med förberedelser inför julen som vi återigen ska få fira. Julens budskap syns på många ställen; i både affärer, kyrkor och hem. Julen är en fin högtid för väldigt många, det är ett tillfälle att ge tillbaka till människor i vår närhet. Tänk också på alla som kanske har det lite extra tufft den här julen, ge vidare av ditt överflöd. Julen handlar om att öppna sitt hjärta och dela med sig.

Svenska Kyrkans Unga vill att du ska få en välsignad jul och ett fint nyår. Vi hoppas att det blir trevliga dagar med familj och vänner där ni får dela gemenskapen med julbord, julklappar och någon julgudstjänst.

Efter jullovet är distriktsstyrelsen redo att dra igång ett nytt år och en ny termin med en massa roliga arrangemang och utbildningar där vi får möjlighet att träffas.

 

Här hittar du tips på läger och utbildningar

Här hittar du tips på hur du kan engagera dig

 

Glad advent och välsignad jul! Hoppas vi ses igen under 2023!

Distriktsstyrelsen för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift

genom Johan Sundbäck, ordförande

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.