Vill du engagera dig?

Tillsammans är vi Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift

Alla medlemmar som vill, har möjlighet att engagera sig och finnas med i den verksamhet som distriktet gör. Det finns massor med olika uppdrag för både kortare och längre perioder att välja på.

Här hittar du information om de förtroendeuppdrag som tillsätts på distriktsårsmötet.

I menyn till höger hittar du information om uppdrag som tillsätts av distriktsstyrelsen.

FRÅGOR OCH INTRESSEANMÄLAN?

Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se eller ring konsulent Johanna Knutsson på 018-68 07 16.