Vill du engagera dig?

Tillsammans är vi Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift

Engagerade medlemmar och lokalavdelningar är en förutsättning för att Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift ska kunna ordna mötesplatser och bedriva läger samt utbildningar. Just nu håller Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift på att skapa ett nytt arbetssätt där fler personer blir inkluderade. Alla medlemmar som vill, har möjlighet att engagera sig och finnas med i den verksamhet som distriktet gör.

Varför ska du engagera dig?
Att engagera sig är roligt och lärorikt! Du får förutom möjlighet att lära dig mer om Svenska Kyrkans Unga också möjlighet att upptäcka andra delar av stiftet och en chans att träffa nya vänner. I menyn till höger hittar du uppdrag vi söker personer till just nu, men kanske kan och vill du bidra på något annat sätt. Hör av dig enligt kontaktuppgifterna nedan och berätta vad just du vill bidra med.

Frågor och intresseanmälan?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se eller
ringa distriktsordförande Joel Daniels 018-68 07 53

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.