Tretton Trettio

Efter några år när Corona-pandemin har gjort det svårt för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift att genomföra verksamhet ser distriktsstyrelsen nu över möjligheten att under våren 2022 erbjuda flera olika mötesplatser så att så många som möjligt av alla medlemmar ska få möjlighet att åka på läger.

Det här är två läger i ett, med ett dygn för två olika grupper som alla möts en stund i mitten. Fredag kväll till lördag middag deltar de som är 13-19 år och dem som är 20+ deltar lördag eftermiddag till söndag eftermiddag. Dygnet fylls med lägeraktiviteter som lek, fördjupning och andakter.

Arrangemanget kommer hållas den 7-8 maj och sista anmälningsdag sker den 10 april.

Anmälan öppnar nån gång i Februari, datum kommer senare.

Skulle din församling eller lokalavdelning vilja vara med och samarrangera detta arrangemang, hör gärna av er till uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se