Tretton Trettio

 

Efter några år när Corona-pandemin har gjort det svårt för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift att genomföra verksamhet ser distriktsstyrelsen nu över möjligheten att under våren 2022 erbjuda flera olika mötesplatser så att så många som möjligt av alla medlemmar ska få möjlighet att åka på läger.

Det här är två läger i ett, med ett dygn för två olika grupper som alla möts en stund i mitten. Fredag kväll till lördag middag deltar du som är 13-19 år och du som är 20+ deltar lördag eftermiddag till söndag eftermiddag. Dygnet fylls med lägeraktiviteter som lek, fördjupning och andakter.

Arrangemanget är den 6-8 maj och vi kommer vara i Söderhamn. Anmälan öppnar efter årsskiftet och sista anmälningsdag är den 10 april.

Skulle din församling eller lokalavdelning vilja vara med och samarrangera detta arrangemang, hör gärna av er till uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se

Frågor?
Kontakta uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se
eller ring stiftskonsulent Johanna Knutsson 018-68 07 16

 

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.